گزارش همایش روز جهانی فلسفه

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۹ کد : ۳۰۵۲ اخبار

گزارش همایش روز جهانی فلسفه

دانشکده‌ی علوم نظری و مطالعات عالی هنر با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی فلسفه‌ی هنر و پژوهش هنر همایشی به مناسبت روز جهانی فلسفه برگزار کرد.

این همایش در روز دوشنبه مورخ یازدهم آذرماه از ساعت 13 تا 18 در سه پنل با ارائه‌ی دانشجویان خانم ساره امیری (دانشجوی دکتری پژوهش هنر) و آقای امیرحسین خلیلی (فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد فلسفه‌ی هنر) و اساتید محترم شریف لطفی و محمدرضا اصلانی در سالن پژوهشکده‌ی هنر برگزار شد.

موضوع پنل اول:

کالایی‌سازی فلسفه و هنر

موضوع پنل دوم:

بررسی مفهوم ابداع و نوآوری و بررسی سازو کار ذهنی آن با مثال از موسیقی

موضوع پنل سوم:

جایگاه اخلاق در مفهوم سینما

این نشست مورد استقبال اساتید دانشگاه هنر و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی قرار گرفت.

قابل به ذکر است دکتر زاویه رئیس دانشکده‌ی علوم نظری و مطالعات عالی هنر، دکتر مسعود علیا مدیر گروه فلسفه‌ی هنر، دکتر امیر مازیار و دکتر محمدرضا مریدی نیز در این جلسه حضور داشتند.

دانشکده‌ی علوم نظری و مطالعات عالی هنر در نظر دارد با همکاری انجمن علمی فلسفه‌ی هنر و انجمن علمی پژوهش هنر برنامه هایی از قبیل کارگاه آموزشی، سلسله نشست، سخنرانی و نقد کتاب که جزییات این برنامه‌ها از طریق سایت دانشگاه هنر و کانال تلگرام انجمن‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد را، در آینده بر گزار نماید.