برگزاری کارگاه «تاریخ فلسفه قرن ۱۹»

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۹۵۹ اخبار
تعداد بازدید:۶۲

دانشکده علوم نظری و مطالعات عالی هنر جلسه اول از کارگاه «تاریخ فلسفه قرن۱۹» را با تدریس آقای عادل مشایخی برگزار کرد.

این دانشکده جهت ارتقا سطح علمی دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های پژوهش هنر و فلسفه هنر در راستای عمق بخشیدن به محتوای پژوهش‌ها، با کمک انجمن های علمی دانشکده اقدام به برگزاری کارگاه‌ها و سلسله سخنرانی‌ها نموده است. کارگاه تاریخ فلسفه قرن ۱۹ در روز ۱۳ آبان در محل پردیس باغ ملی دانشگاه هنر برگزار گردید. در جلسه اول این کارگاه  به ارتباط فلسفه قرن ۱۹ با قرن‌های قبل به ویژه تأثیر پذیری آن از باروخ اسپینوزا و امانوئل کانت پرداخته و در ادامه تأثیر آن بر فلسفه معاصر  به ویژه مارتین هایدگر و ژیل دولوز بررسی شد. این کارگاه‌ هاو نشست‌ها توسط معتبر ترین اساتید حوزه فلسفه، هنر و تاریخ هنر برگزار می‌گردد.

برای اطلاعات بیشتر از دیگر نشست‌ها و سخنرانی های دانشکده علوم نظری و مطالعات عالی هنر  به دفتر انجمن‌های علمی این دانشکده مراجعه کنید.